Hakkimizda

Hakkımızda

Dolumaks Bursa’da Tarım sektöründe müşterilerinin yaşam ve imalat kalitelerini arttıracak ürünleriyle hizmet vermektedir. Firmamız, uygulanan satış sonrası takip stratejisiyle müşterilerini asla yalnız bırakmamayı hedeflemektedir. Yaklaşık 10.000 M2 üzerine kurulu işletmemiz İzmir yolu üzerinde Karacabey İkizce Mahallesinde yer almaktadır.
Yıl içerisinde yaklaşık 3.500 ürün satışı gerçekleştirmekteyiz. Bu satışların %50 si iç
Piyasa %50 ‘si dış piyasada gerçekleşmektedir.
Dolumaks olarak Yurtdışı Pazarına hakim olduğumuz bölgeler : Bulgaristan , Romanya , Yunanistan , Hırvatistan , Kosova , Ukrayna , Moldovya , Macaristan , Slovakya , Sırbistan, Bosna Hersek , Arnavutluk , Ermenistan , Azerbaycan , İran , Gürcistan , Almanya ve Fransa’ya satışlarımızı gerçekleştirmekteyiz.
Ürün kalitemiz uluslararası standartlarda , sektördeki diğer ürünlerin çok üstünde bir kalitede üretim gerçekleştirmekteyiz.
Hedefimiz , Tüm dünyada tarım sektöründe , ceviz ve fındık üreticilerin uzun yıllar kullanabileceği verimli ürünleri kullandırmak ve çiftçilerin üretimini hızlandırmak.
Satış Hedefimiz , Avrupa Ülkelerinin Tamamı , Amerika , Şili, Meksika , Çin , Avusturalya gibi ceviz ve fındık üretiminin hızlı olduğu ülkelerde markamızı tanıtmak.

× WhatsApp